2022-2023 Öğrenim Dönemi BYV Burs Başvuru Sonuçları Açıklandı!

2022-2023 Öğrenim Yılı Burs Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır.

Sonuçlara göre;

  • 473 öğrencimiz vakfımızdan burs almaya hak kazanmıştır.
  • Burs almaya hak kazanan arkadaşlarımız, burs takip numaralarına göre aşağıda yer alan ilgili bölümde belirtilmiştir.
  • Burslar, 2022-2023 Öğrenim Dönemi Ekim-Haziran (9 Ay) aylarında, her ay 700 TL olarak ödenir. İlk burslar (Ekim-Kasım) 2 aylık olarak Kasım ayı içerisinde bursiyer banka hesaplarına yatırılacaktır.
  • Burslarımız Kuveyt Türk Katılım Bankası A. Ş. aracılığıyla ödenecek olup her bir bursiyerin Kuveyt Türk Katılım Bankasında hesap açtırma zorunluluğu bulunmaktadır.
  • Vakfımızdan burs almaya hak kazanan tüm öğrencilerimizin, Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tercih edecekleri bir şubesinde hesaplarını en geç 23 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 17.00’A KADAR açarak BANKA MÜŞTERİ NUMARASI ve TC KİMLİK NUMARASI bilgilerini aşağıda açıklamada yer alan BİLGİ FORMU üzerinden bize iletmeleri gerekmektedir.
  • Hali hazırda Kuveyt Türk Katılım Bankasında hesabı bulunan ilk başvuru bursiyerlerimizin de bilgi formunu doldurarak bilgi girişlerini yapmaları gerekmektedir.
  • Bilgi formu üzerinden bize iletilmiş olan bursiyer BANKA MÜŞTERİ NUMARASI VE TC KİMLİK NUMARASI bilgileri 24 Kasım Perşembe günü bankaya iletilecek olup, herhangi bir aksama yaşanmaması için öğrencilerimizin yukarıda belirtilen tarihe kadar mutlaka hesap açıp bilgileri tarafımıza iletmelerini önemle rica ediyoruz.

    ÖNEMLİ NOT: YAŞANAN TEKNİK ARIZALAR SEBEBİYLE BURS TAKVİMİNE UYGUN İLERLEYEMEDİĞİMİZİ TEKRAR HATIRLATMAK İSTERİZ. BURS ÖDEMELERİ EN KISA ZAMANDA YAPILACAK OLUP BURSİYERLERİMİZE BİLGİLENDİRME SMS VE MAİLİ ATILACAKTIR. İYİ GÜNLER DİLERİZ. 

Bursiyer Banka Hesap Bilgi Formu için TIKLAYINIZ.  

Burs takip numaralarını pdf formatında görmek için TIKLAYINIZ 

NOT: Burs Takip Numarasını Unutan Bursiyer Adaylarımız İçin:

Burs takip numaranız, yıl-ay-gün olarak yazılmış doğum tarihiniz ve TC kimlik numaranızın son dört hanesinin bitişik halidir.

Örnek:
Doğum Tarihi : 06.11.2004
TC Kimlik No : 52345678901
Burs Başvuru Takip No : 200411068901


Selam ve Saygılarımızla,

BYV- Burs Komitesi

 

Platformunuzu seçin ve paylaşın.