
Geleneksel Tanışma Kahvaltısı ve Aşiyan Gezisi Gerçekleştirildi
Her yıl olduğu gibi 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde de hazırlık ve 1. sınıf öğrencilerimiz için keyifli bir tanışma kahvaltısı düzenledik. Vakıf merkezinde bir araya geldiğimiz bu özel buluşmada aramıza yeni katılan öğrencilerimizi yakından tanıma fırsatı bulduk.
Kahvaltı programı kapsamında Yönetim Kurulu Üyemiz Sadık Yener, Vakıf Sekreterimiz Sevcihan Ahmet ve Öğrenciler ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu üyelerimiz, vakfımızın yürüttüğü çalışmaları ve komisyon faaliyetlerini öğrencilerimizle paylaştı.
Keyifli geçen kahvaltının ardından rehberimiz Ömer Faruk Deliktaş eşliğinde Boğaziçi’nin eşsiz atmosferini hissettiğimiz kültür gezimize başladık. Güney Kampüs, Aşiyan Müzesi, Aşiyan Mezarlığı ve Bebek hattını adımlayarak tarihe tanıklık ettik. “Aşiyan yollarından seslensem duyar mısın” mısralarıyla Münir Nurettin Selçuk’u, “İstanbul’u Dinliyorum” şiiriyle Orhan Veli’yi ve “Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında” dizeleriyle Ahmet Hamdi Tanpınar’ı andığımız; edebiyatımızın ve İstanbul kültürünün keyfine vardığımız unutulmaz bir gün oldu.
Değerli anlatımlarıyla gezimizi zenginleştiren rehberimiz Ömer Faruk Deliktaş’a ve etkinliğimize katılarak enerjileriyle günümüzü güzleştiren tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Yeni etkinliklerimizde yeniden bir araya gelmeyi diliyoruz.
Fotoğraflar: Öğrenciler ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu (ÖMİK)
Haber Metni: Öğrenciler ve Mezunlarla İlişkiler Komisyonu (ÖMİK)








