2021-2022 ÖĞRENİM DÖNEMİ BYV BURS BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

2021-2022 Öğrenim Yılı Burs Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır.

Sonuçlara göre;

  • 471 öğrencimiz vakfımızdan burs almaya hak kazanmıştır.
  • Burs almaya hak kazanan arkadaşlarımız başvuru numaralarına göre aşağıda yer alan ilgili bölümde belirtilmiştir.
  • Burslar, 2021-2022 Öğrenim Dönemi Ekim-Haziran (9 Ay) aylarında, her ay 400 TL olarak ödenir. İlk burslar (Ekim-Kasım) 2 aylık olarak Kasım ayı içerisinde banka hesaplarınıza yatırılacaktır.
  • Burslarımız Kuveyt Türk Katılım Bankası A. Ş. aracılığıyla ödenecek olup her bir bursiyerin bu bankada HESAP AÇTIRMA ZORUNLULUĞU bulunmaktadır.
  • Vakfımızdan burs almaya hak kazanan tüm öğrencilerimizin, Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tercih edecekleri bir şubesinde hesaplarını en geç 17 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 17.00’A KADAR açarak BANKA MÜŞTERİ NUMARASI VE TC KİMLİK NO bilgilerini aşağıda açıklamada yer alan BİLGİ FORMU üzerinden bize iletmeleri gerekmektedir.
  • Hali hazırda Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda hesabı bulunan yeni bursiyerlerimizin de bilgi formunu doldurarak bilgi girişlerini yapmaları gerekmektedir.
  • Bilgi formu üzerinden bize iletilmiş olan bursiyer BANKA MÜŞTERİ NUMARASI VE TC KİMLİK NO bilgileri 18 Kasım Perşembe günü bankaya iletilecek olup, herhangi bir aksama yaşanmaması için öğrencilerimizin yukarıda belirtilen tarihe kadar mutlaka hesap açıp bilgileri tarafımıza iletmelerini önemle rica ediyoruz.

AŞAĞIDA BAŞVURU NUMARALARI YER ALAN ARKADAŞLARIMIZIN KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI HESAP BİLGİLERİNİ BURSİYER BANKA HESAP BİLGİ FORMU üzerinden en geç 17 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ  SAAT 17.00’YE KADAR TARAFIMIZA BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Selam ve saygılarımızla,

BYV- Burs Komitesi

Platformunuzu seçin ve paylaşın.