2023-2024 Dönemi Burs Başvurularımız Başladı!

BURS HAKKINDA

Vakfımız, maddi ihtiyaç sahibi ve derslerinde başarılı Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin yükseköğrenimlerine katkıda bulunmak amacıyla geride kalan 26 hizmet döneminde olduğu gibi 2023-2024 öğrenim döneminde de Boğaziçi Üniversitesinde okuyan öğrencilere karşılıksız yükseköğrenim bursu verecektir.

2023-2023 öğrenim yılı için belirlenen burs miktarı 1500 TL/aylıktır. Burslarımız nakdi burs olup, yalnızca bir akademik yıl için geçerlidir ve öğrenciye dokuz ay boyunca aylık olarak verilir.

Burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin, Burs Başvuru Portalında üyelik oluşturup “Başvuru Yap” sekmesinden başvuru formunu doldurması gerekmektedir. İstenen belgelerin de eksiksiz ve doğru bir şekilde form sonuna eklenmesi gerekmektedir.

Başvuruların tamamlanmasının ardından burs başvuru sürecinizi Burs Başvuru Portalına giriş yaparak Başvurularım kısmında takip etmeniz gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Boğaziçi Üniversitesinin fakülte, yüksekokul ya da enstitülerinden herhangi birine kaydı bulunan Hazırlık, Lisans ve Lisansüstü öğrencileri burs imkânından yararlanabilir.

BÜ Hazırlık sınıfını Beginner ve Pre-Intermediate seviyesinde okuyarak İngilizce Yeterlilik Sınavını (BUEPT) geçemeyen öğrenciler de burslarımıza başvuruda bulunabilir.

Platformunuzu seçin ve paylaşın.