Sahaf H. Hayrunnisa İstekli İle “Sahaflık, Kitap Ve İnsan İlişkisi” Programı Gerçekleştirildi.
cmsAdmin2021-11-19T10:29:32+03:0019 Kasım 2021|
Vakfımızın Fikir Sanat Medeniyet Komisyonu'nun 11 Kasım Perşembe saat 21.00'de gerçekleştirdiği söyleşi de Sahaf Hayrunnisa İstekli Hanımefendi ağırlandı. Moderatörlüğünü Edanur Ünlüsoy’un yaptığı söyleşinin ana teması “Sahaflık, Kitap ve İnsan İlişkisi”ydi.
HAMİLİK OKULU MESLEKİ BİLİNÇ KULÜBÜ (MBK) PROGRAMI İLE ŞENLENDİK
cmsAdmin2021-11-04T17:37:19+03:004 Kasım 2021|
Ahilik, fütüvvet anlayışı, insan olma, insan kalma ve meslek insanı olma konularının işlendiği MBK dersleri 2 Ekim 2021 tarihinde Hamilik Okuluna yeni kayıt olan öğrencilerimiz ile başladı! 2 Ekim 2021
KARAR VERMENİN ANATOMİSİ: NEDEN YANLIŞ KARARLAR VERİYORUZ?
cmsAdmin2021-10-27T15:15:12+03:0027 Ekim 2021|
Vakfımız Mütevelli Heyeti Başkanı Halim Sırçancı’nın ağırlandığı “Karar Vermenin Anatomisi: Neden Yanlış Kararlar Veririz?” başlıklı program, Kuveyt Türk’ten Zehra Kural moderatörlüğünde 23 Ekim Cumartesi günü saat 21:00’de online platform üzerinden
BYV Hamilik Okulu 2021 Mezuniyet Programı Yapıldı
cmsAdmin2021-10-19T11:34:30+03:0019 Ekim 2021|
İçeriğini tarihi ve kültürel kimliğimizden alan, öznesinde ‘Ahilik ve Fütüvvet Kültürü’ olan ‘Hamilik Okulu’ dört yıllık süre zarfında Ahilik teşkilatlarında tecrübe edilen “usta-çırak” ilişkilerine benzer bir mesleki rehberliğin yanı sıra,
VAKFIMIZIN 25. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VALİDE SULTAN GEMİSİNDE KUTLANDI
cmsAdmin2021-09-27T17:01:41+03:0027 Eylül 2021|
Vakfımızın 25. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamasında İbn Haldun Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Alim Uçar(Fizik, 2006) sunuculuk yaparken 6 Eylül 1996 yılında kurulan vakfımızın 25. Kuruluş Yıl Dönümü Valide Sultan Gemisinde
HAMİLİK OKULU BAŞVURULARI BAŞLADI
cmsAdmin2021-09-24T12:43:43+03:0024 Eylül 2021|
Hamilik Okulu 2021/2022 dönemi başvuruları başladı! Öznesinde ‘Ahilik ve Fütüvvet Kültürü’ olan Hamilik Okulu, Boğaziçi Üniversitesi’nde Hazırlık ve 1’inci sınıfta öğrenim gören arkadaşlarımıza yönelik bir programdır. İçeriğini, tarihi ve kültürel